HTML

Hallássérültek Hírügynöksége

Hallássérülteket segítve érintettként információkat, tapasztalatok történéseit adom közre.

Friss topikok

Linkblog

Halássérültként érdek-érvényesítés

2011.06.16. 16:17 Fullajtár Ildikó

Sok tapasztalatot lehet megtudni oly módon, ha a sorstársaink történéseit, korábbi élményeit meghallgatjuk, és egymással a tanulságokat megbeszéljük. Mindannyian sokféle nézőpontot képviselhetünk, neveltetésünk, készségeink, tapasztalataink, tanulmányi ismereteink - mind, mind különböző emberré neveltek ki. Fontos, az, hogy türelemmel legyünk az elérendő céljaink érdekében a szükséges lépések megtételében. Ilyen az is, hogy szeretnénk hasznos tevékenységgel a megélhetésünket a magunk és családunk számára biztosítani. Halláshiánnyal nem könnyű beilleszkedni a hallók társadalmába. Manapság munkaadónk is hallók. Ezért nekünk szükséges a megfelelő viselkedés normákhoz alkalmazkodni, és a saját érdekeinket a hallásunk mértékétől függetlenül képviselni. Érdek-érvényesítésünk fejlesztendő képesség. Ehhez szeretnék ebben a blogban és a sokféle ismereteimmel, tudásommal segíteni a sorstársaim!

 

 

1 komment

Címkék: társadalom történések beilleszkedés hallássérült hallók

A bejegyzés trackback címe:

https://hallasserultvilagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr862989694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fullajtár Ildikó 2011.06.22. 23:44:50

Kedves Böngészőnk! kis filmet is készítettünk, amikor beszélgettem egyik sorstársammal, mire vállalkozott a HARKE. www.youtube.com/watch?v=bMQ90ERTaEo
nézzétek meg! kérem a hozzászólásaik, és ötleteiket, hogyan lehet segíteni a hallássérülteket.
süti beállítások módosítása